top of page

Samen voor positieve gezondheid

Wat doe je als je gevraagd wordt om deel te nemen aan een nieuwe netwerkorganisatie?

Riet Peters benaderde me met de vraag of ik interesse had om kennis te maken met een nieuwe groep therapeuten in Asten die dagelijks bezig zijn met (aanvullende) geneeskunde. Ja, daar moest ik wel even over nadenken. Eerst praktisch; past dit nog in mijn overvolle agenda? Maar daarna; word ik hier blij van? Toch vrij snel won mijn buikgevoel het van mijn mentale bezwaren.

En ik ben blij dat ik ja heb gezegd!


Want kijk hieronder de link naar onze gezamenlijke website. En ik ben er trots op!

Van niets tot iets.

Waar ik nog meer trots op ben is hoe we als verschillende ZZP-ers er in geslaagd zijn om tot een gezamenlijke visie en missie te komen. Om een fundament te leggen onder onze nieuwe vorm van samenwerken. Maar vooral ook om een manier te vinden hoe we, met respect voor elkaar, steeds blijer worden van het door ontwikkelen van onze netwerkorganisatie die we SVP Gezondheid hebben genoemd. En dat betekent dan; Samen Voor Positieve Gezondheid. We werken hierin samen als therapeuten onderling en ook samen met onze cliënten of patiënten. Bovendien zoeken we de samenwerking met andere zorgorganisaties in Asten en omgeving. Onze nadruk ligt dus op samen.

Gedreven door passie.

Tijdens het bouwen aan deze nieuwe netwerkorganisatie bleek al snel dat we allemaal gedreven personen zijn. We gaan voor resultaat. We bundelen onze krachten en weten wat we willen bereiken. We denken niet in obstakels maar in kansen. Onze ambitie, nee nog beter, onze passie is; het verbeteren van de gezondheid van mensen die onze hulp vragen.  Daar halen wij onze energie uit. Dus naast onze eigen praktijken, zetten we ons ook in voor SVP Gezondheid.

Hoe doen we dat? We gaan o.a. een convenant ondertekenen met gemeente Asten, met als doelstelling om de gezondheid van de burger in Asten te verbeteren. Denk aan preventie, maar vooral ook aan het behandelen van klachten. Als we de samenwerking met andere zorgpartners kunnen versterken, dan kunnen we wachttijden voor behandelingen verkorten. Wil je op de hoogte blijven? Kijk regelmatig op onze website om meer te lezen over onze activiteiten op het gebied van lezingen, cursussen, informatie bijeenkomsten en wat we nog meer gaan bedenken.

bottom of page