top of page

Mag ik mezelf even voorstellen?

Vanaf mijn 40e kreeg ik meer vrije tijd en ben ik op zoek gegaan naar wat ik belangrijk vind in het leven. Ik zocht een uitdaging waar ik mijn energie in kwijt kan, maar waarmee ik ook iets kan betekenen voor andere mensen. Door een geplande operatie voor mezelf kwam ik in contact met homeopathie en was ik binnen een half jaar klachten vrij. Een operatie bleek niet meer nodig te zijn! Dit wilde ik ook leren en op deze manier kwam ik uit bij het willen behandelen van personen met gezondheidsklachten. Ik heb eerst nog een algemene studie Natuurgeneeskunde gevolgd om zeker te weten of dit mijn nieuwe richting zou zijn en of ik een nieuwe 5 jarige HBO studie kon combineren met mijn huidige baan. Toen ik deze stap aandurfde heb ik me ingeschreven bij HvNA en sindsdien werd ik steeds meer enthousiast dat behandelen op een natuurlijke manier het behandelen van de toekomst is. Het is geweldig om te zien hoe je met natuurlijke geneesmiddelen zulke mooie resultaten kunt bereiken.  En nu ik inmiddels vele patiënten behandeld heb, vind ik het een eer om op deze manier mensen te mogen helpen met hun gezondheid. Hier krijg ik heel veel voldoening van.

Omdat ik mijn nieuwe toekomst serieus wil aanpakken ben ik in 2015 verhuisd naar een andere woning waar een praktijkruimte aanwezig is, op deze manier wil ik mijn patiënten op een professionele manier behandelen en begeleiden naar een betere gezondheid. Hieronder zijn enkele foto's van de praktijk te vinden.

Aanvullende studie

Omdat ik na 5 jaar studeren en vele jaren van patiënten behandelen nog niet alle 6.000 homeopathische geneesmiddelen kende, ben ik gaan studeren in Engeland. In juni 2022 heb ik een 2 jarige studie afgerond, waardoor ik sneller mijn analyses kan maken en vaker voor mij onbekende geneesmiddelen kan voorschrijven.

 

Uit een eerder patiënt tevredenheidsonderzoek bleek dat 90% (deels) tevreden is na behandeling. Na deze studie hoop ik dat nog meer patiënten tevreden zijn. 

Ik ben Ellen Berkvens en ben in juni 2016 afgestudeerd als Klassiek Homeopaat aan de 5 jarige HBO opleiding bij de HvNA  (Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen in Arnhem).

portret foto Ellen.jpg

Waarom mijn keuze voor Homeopathie

bottom of page